پیوند ها
نام فایل : تاثير وسايل كمك آموزشي
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 40
حجم : 16 مگابایت
تاثير وسايل كمك آموزشي
درعصري که دوران انفجاردانش واطلاعات لقب گرفته است و توسعه علم ودانش وتکنولوژي رشد شتاباني يافته است، آموزش و پرورش اين عصرنمي تواند نسبت به اين تحولات بي تفاوت مانده و رويکرد مناسبي نداشته باشد. متأسفانه نظام آموزشي بيشتر مدارس ما سنتي و ناکارآمد است وبا اين پيشرفت علم بشري، که درهر ثانيه مطالبي به اطلاعات قبلي آن افزوده مي شود، طولي نمي کشد که اطلاعات پرزرق وبرق ديروز را بايد در موزه هاي کهنه ي امروز جستجو کرد . حال براي بهتر وپويا تر شدن نظام آموزش بويژه روشهاي تدريس بايد نظام سنتي را کنار بگذاريم و نظام آموزشي نوين را جايگزين آن کنيم . در نظام سنتي مطالب به صورت کليشه اي و يک سويه از طرف معلم به شاگرد منتقل مي شود, در اين روش هيچ زمينه اي براي خلاقيت فراگيروجود ندارد، قدرت فکر او محدود مي گردد، تنهامنبع يادگيري، معلم است, دانش آموز در جريان يادگيري مشارکت نمي کند واعتماد به نفس از او سلب مي گردد . ولي در آموزش نوين، فراگير، به مدرسه مي رود تا مهارتهاوتواناييهاي بالقوه خود را به فعليت درآورد و در اين نوع يادگيري، فعال ودرگير است .
تجربه نشان داده است که از سنين کودکي گرفته تا کهولت و پيري هر گاه آموختن با عمل توأم باشد منجربه يادگيري عميق، مؤثر و پايدار مي گردد به عنوان مثال هرچقدر که کودکي شناکردن ديگران را تماشا کند، شنا را نمي آموزد مگراين که در آب بيفتد، دست وپا بزند و در حالي که مربي نيز کنار او بوده و دست و پا زدن اوراجهت صحيح هدايت مي کند، شناکردن را بياموزد . همين گونه است يادگرفتن هرمطلب درسي، تا زماني که معلم آزمايش مي کند ويا اين که توضيح مي دهد، ودرکل تنهاخود درفرايندتدريس فعال است و فراگير فقط يک نظاره گر است، بازدهي آموزشي مطلوب ومؤثري نخواهيم داشت. اما وقتي دانش آموز خودش آزمايش مي کند دست به آزمون و خطا مي زند ودر يادگيري مشارکت مداوم دارد، دقيق تر و عميق تر ياد مي گيرد .
مشكل چه بود؟
وقتي بعنوان دبير منطق و فلسفه، در يکي از مدارس دخترانه خرمشهر مشغول به تدريس شدم، با توجه به انتزاعي بودن مفاهيم درس منطق و همچنين عدم بکارگيري محتواي تصويري ، نموداري و .... در اين کتاب که درک و يادگيري آن را صرفاً در قالب ذهني ممکن مي سازد، مشاهده کردم در انتقال موضوعات و مفاهيم منطقي توفيق چنداني ندارم و تدريسم فاقد کارايي و اثربخشي مطلوب است. اگر تدريس معلم موفقيّت آميز نباشد در اعمال و رفتار دانش آموزان پديدار مي گردد، و من اين عدم موفقيت را بخوبي دريافته بودم . هر روز بر شمار غايبين ذهنيِ کلاس افزوده مي شد، برخي پنهاني درس ساعت بعد را حاضر مي کردند، تعدادي سر بر روي ميز گذاشته و چرت مي زدند،چند نفري هم با بغل دستي هايشان پچ پچ مي کردند. نگاه هاي پي در پي آنها به ساعت هم، نشان از ملال آور بودن كلاس داشت. گذشته از اين مورد، اغلب براي ارائه مطالب وقت کم مي آوردم به طوري که مجبور بودم از زنگ تفريح استفاده کنم . گاهي براي تفهيم يک مطلب آنقدر توضيح مي دادم که حنجره ام درد مي گرفت و صدايم دورگه مي شد، اما چه فايده, هر چه بيشتر انرژي مصرف مي کردم کمتر نتيجه مي گرفتم زيرا نمرات دلسرد کننده اولين امتحان کلاسي اين را ثابت مي کرد.
حسابي دلخور و خسته بودم، مي دانستم اين وضعيت براي دانش آموزان هم خوشايند نيست.روزي خيلي دوستانه دليل بي توجهي وعدم پيشرفت در درس منطق را پرسيدم از آنان خواستم خوب راجع به آن فکر کنند و نظراتشان را روي کاغذ بنويسند, خلاصه نظرات آنها به اين شرح بود: 1- منطق درس جديدي است و ما هيچ آشنايي قبلي با اين کتاب نداريم ما با اکثر دروس از زمان ابتدايي و راهنمايي همراه بوده ايم ولي مطالب اين درس خيلي نا آشناست. 2- موضوعات آن ذهني و غير قابل فهم هستند 3- کتاب درسي منطق هيچ گونه تنوع و جذابيتي ندارد 4- حفظ کردن مطالب واقعاً وقت زيادي مي برد و در عين حال بسيار فرّار هستند 5- کلاس درس خشک و کسالت آور است. 6- در مقايسه با دروس ديگر،( مثل زبان, رياضي,....) منطق، اهميت و کاربرد چنداني در زندگي ندارد.
براي پيدا کردن راه حل مناسب، موضوع را در زنگ تفريح در دفتر دبيران مطرح کردم. چند تن از همکاران مشکل مشابه مرا داشتند، و از پايين بودن سطح نمرات بچه ها و اينکه براي تدريس انرژي زيادي را صرف مي کردند، بدون اين که نتيجه دلخواه را بدست آورند، مي ناليدند, برخي، نظرشان اين بود که چون امروزه شاگردسالاري مرسوم شده است و نقش ترس وتنبيه کمرنگ گرديده، ديگر بچه ها از معلم حساب نمي برند و بي خيال درس و مدرسه شدند, بايد سخت گيري بيشتري کرد( همانند قديم) تا آنان وادار به درس خواندن شوند. يکي دو نفر معتقد بودند که بايد بر سؤالهاي اصلي که در رسيدن به هدف درس کمک مي کنند تأکيد بيشتري شود، و به طور مستمردر هر جلسه پرسيده و تکرار و تمرين شود تا ملکه ي ذهنشان شود. عده اي بر اين باور بودند که با تشکيل کلاسهاي جبراني و فوق العاده مي توان برخي نواقص و کمبودها را رفع کرد. در اين بين حرفهاي يکي از دبيران با سابقه زيست شناسي خيلي به دلم نشست او گفت: شايد بکار بستن برخي از اين پيشنهادات بتواند موقتاً سطح نمرات بچه ها را به حد معقول برساند اما به تنهايي نمي تواند يادگيري عميق ايجاد کند زيرا ما مهمترين مهره ي فرايند يادگيري يعني دانش آموزان را کنار گذاشته ايم, يادگيري واقعي زماني صورت مي گيرد که ما بتوانيم آنان را درگير اين کار کنيم و بخشي از فرايند آموزش را به خود آنها واگذار کنيم يعني از حالت انفعالي صرف آنان را خارج سازيم, توجه به نقش معلم و دانش آموز در کنار هم، سبب مي شود که از معلم محوري پرهيز شده و بستري مناسب براي ايجاد علاقه و انگيزه و تحرک خود جوش در فراگيران مي باشد، همچنين از ميزان خستگي معلم هم کاسته مي شود.سپس سعي کردم نظر يک روان شناس( برادرم ) را هم در اين زمينه بپرسم, او گفت: براي آموزش، هر چقدر تعداد حواس انساني بيشتر درگيرشوند به همان نسبت ميزان يادگيري بالاتر خواهد رفت از اين رو بهره گيري از ابزارهاي آموزشي که مي تواند اين امر را محقق کند، ضرورت پيدا مي کند. درست است که بيشتر، در دوران ابتدايي و راهنمايي يادگيري بر مشاهده و لمس اتکا دارد ولي بايد تفاوتهاي فردي دانش آموزان را در نظر بگيريم، گاهي حتي در سنين بالاتر هم بايد درس را براي دانش آموزان عينيت بخشيد شايد برخي از آنان قدرت تجزيه و تحليلِ لازم را نداشته باشند پس نياز است تا جايي که امکان دارد مطلب را قابل لمس تر و عيني تر، ارائه کرد. مثلاً براي تدريسِ اجزاء و کارکرد قلب، يقيناً استفاده از مولاژِ قلب خيلي مفيدتر از توضيحات خشک و خسته کننده مي باشد، تازه از اين طريق ما تنوع ايجاد کرده و درس را جذاب تر نيز مي کنيم.
بعد از بررسي دقيقِ نظرات و پيشنهادات مختلف، و تجزيه و تحليل اطلاعات حاصله، نقايص و اشکالات کار تا حدودي مشخص شد. خلاصه نتايج بدست آمده از اين بررسي به اين شرح بود:
1-
عدم فعاليت و مشارکت دانش آموزان در فرايند تدريس.
2-
نا آشنا بودن دانش آموزان نسبت به نقش و اهميت منطق در زندگي روزمره.
3-
تنوع نداشتن منطق براي بچه ها بخاطر مطالب صرفاً انتزاعي آن.
4-
فقدان وسايل کمک آموزشي براي تدريس بهتر اين درس.
5-
عدم بکارگيري محتواي متنوع (تصويري,... )در تدوين منطق.
انتخاب يک راه موقتي و مراحل اجراي آن
قبل از هر اقدامي سعي کردم ذهنيت منفي و غلطي که نسبت به درس منطق در تصور دانش آموزان وجود داشت را پاک کنم. بخاطر همين چند دقيقه قبل از زنگ تفريح، اين سؤال را روي تخته نوشتم : براي ادامه تحصيل چه رشته اي را بيشتر مي پسنديد؟ دلايل خود را ذکر کنيد. بعضي از بچه ها از اين سؤال من متعجب شده بودند, عده اي پرسش را خيلي جدي نگرفتند, يکي از آن ميان گفت، حتماً انتظار داريد که بگوييم رشته ي فلسفه و منطق را مي پسنديم، و بدين ترتيب بچه ها را خنداند. اما من مصرانه از آنها خواستم که يکي يکي نظر خود را بيان کنند حتي پيشنهاد دادم: افراد هم عقيده مي توانند يک گروه تشکيل دهند و با هم مشورت کنند. بلافاصله اعضاء هم فکر همديگر را پيدا کردند و گروه تشکيل دادند و با مشورت با هم، دلايل متعددي در اهميت و ضرورتِ رشته مورد علاقه شان رديف کردند. سپس ازنمايندگان آنان خواستم که به دفاع از رشته مورد نظرشان بپردازند. هر دسته سعي مي کرد دلايل منطقي تري را بيان کند تا عده ي بيشتري را با خود هم سو گردانند, برخي وسط حرف آنها مي پريدند و مي خواستند با لفاظي و سرو صدا کردن ديگران را متقاعد سازند که دلايلشان نادرست است, ولي من از آنان مي خواستم که به صورت مستدل، بطلان عقايد طرف مقابل را ثابت کنند.خلاصه زنگ خورده بود و کلاس در جدال ميان گروه ها بد جوري شلوغ شده بود. آنان را دعوت به آرامش کردم سپس برايشان توضيح دادم که هدف من از ترتيب دادن اين گفتگو، يافتن پاسخ اين سؤال نبود بلکه مي خواستم، شمه اي از کاربرد منطق در زندگي روزمره را به صورت عملي نشان دهم. در اين جا ما شاهد بوديم گروهي که قواعد منطقي را بهتر بکار مي گرفت به راحتي پرده از مغالطه هاي گروه مقابل برمي داشت و ديگران را نيز موافق و دمساز عقايد خود مي کرد. آدمي براي تشخيص فکر صحيح از ناصحيح، حق از باطل، احتياج به وسيله اي دارد که او را در کشف حقيقت کمک کند و آن وسيله منطق است. منطق ابزار درست انديشيدن است. همه ما، در طول روز بدون اين که متوجه باشيم, بارها و بارها با موضوعات و مباحث منطقي برخور مي کنيم و از آنها استفاده مي کنيم. ما حتي قبل از آمدن به مدرسه از زمان کودکي، با استدلال هاي ساده آشنا بوديم و بکار مي گرفتيم پس مي بينيم که از نظر زماني منطق خيلي زودتر از دروس ديگر با ما همراه بوده است ولي ما به اين مسئله واقف نبوديم. از نگاههاي راضي و مجاب شده ي بچه ها در يافتم که اين قسمت از کارم را خوب انجام داده ام.
در مرحله بعد با توجه به بررسي هاي انجام شده، بهترين راه حلي که به نظرم مي توانست شمار زيادي از مشکلات ونواقص موجود را رفع کند اين بود که موقع تدريس از وسيله کمک آموزشي دست ساخت استفاده نمايم چون کم و بيش به قدرت جادويي وسايل کمک آموزشي در تداوم و تسريع، يادگيري واقف بودم و کتب و مجلات زيادي در اين باره خوانده بودم علاوه بر اين تجارب موفق همکاران در اين زمينه نيز مؤيد همين موضوع بود. (ولي چون تاکنون هيچ گونه وسيله اي مرتبط با درس منطق ساخته نشده بود هر بار از امتحان اين شيوه صرف نظر مي کردم) . هم زمان با اين تصميم، فراخواني از سوي دبير خانه فلسفه و منطق مبني بر ساخت وسيله کمک آموزشي در دروس مورد نظر، مزيد برعلت شد و من مصمم شدم تا به ابتکار خودم وسايلي مرتبط با موضوعات درس بسازم. کار آساني نبود زيرا بسيار وقت گير و پر هزينه بود علاوه بر اين از هنر هم بهره اي نداشتم تا نقاشي و خطاطي مورد نياز را بي نقص انجام دهم. با تمام اين حرفها اولين کارم در زمينه ي " نسبت ميان مفهوم ومصداق " را به اتمام رساندم. سپس تصميم گرفتم تا شيوه جديد تدريسم را بصورت آزمايشي و موقت در يکي از کلاسها(سوم 2 ) به اجرا درآورم, بعد از ورود به کلاس يکي از بچه ها با ديدن آن گفت: خانم اين چيه کاردستي درست کرديد؟ ياد قديم ها کرديد. اکثراً کنجکاو بودند تا بفهمند چرا من چنين چيزي را با خودم به کلاس آورده بودم ؟ بعد از زمينه سازيهاي لازم و ايجاد آمادگي، شروع به تدريس کردم وسيله را به آنها نشان داده و توجه شان را به تصاوير و نوشته هاي حاشيه آن جلب کردم و همزمان با ورق زدن دوايرِ تودرتو، درس را توضيح دادم از اينکه مي ديدم مشتاقانه به درس گوش مي دهند خيلي خوشحال بودم بعد از پايان درس يکي از بچه ها در باره نحوه ساخت وسيله از من پرسيد و من تمام مراحل کار را توضيح دادم منجمله مشکلاتي که در زمينه کشيدن تصاوير برايم وجود داشت. و قبل از آن که خودم پيشنهاد همکاري بدهم، يکي از دانش آموزان گفت: خانم چرا از مريم کمک نمي گيريد نقاشي اش خيلي خوب است, ديگري گفت خوشنويسيِ کار هم با من. گفتم چطور است کلاس را گروه بندي کنيم، وهر گروه با کمک اعضاء خود يک نمونه از کار را بسازد. من طرح کلي را به شما مي دهم و هر گروه با ايده گرفتن از اين طرح، جزئيات را روي وسيله پياده کند و براي جلسه آينده به کلاس بياوريد حتي به شما فرصت مي دهم تا خودتان از روي آن تدريس کنيد البته لازم است براي اين کار شما درس جديد را پيشاپيش، خوب بخوانيد. تقريباً همه ي کلاس با کمال ميل از اين پيشنهادم استقبال کردند. در واقع با اين كار نوعي رقابت سالم در بين آنها بوجود مي آمد.همچنين مجبور مي شدند تا درس جديد را پيش مطالعه كنند چيزي كه هرگز نتوانسته بودم آنان را متقاعد به انجامش نمايم.تا قبل از روز موعود، چندين بار سرگروهها براي تکميل کار، رفع نقايص و نيز درك بهتر مفاهيم گنگ كتاب، به من مراجعه کردند و من آنها را راهنمايي کردم . در جلسه بعد وقتي با کارهاي خلاقانه و جالب بچه ها مواجه شدم بسيار شگفت زده و مسرور گشتم. ترجيح دادم هرچند دست و پا شکسته، خودشان درس را از روي آن توضيح دهند و من هدايتگر باشم تا به لذت خود فهمي برسند. احساس مي کردم در چنين فضايي شاگردان با شيفتگي تمام در صدد آموختن هستند. ( البته لازم به ذکر است بعضي از مباحث منطق که سنگين و پيچيده بود، خودم بيشتر توضيح مي دادم). جالب اينجا بود وقتي نماينده گروه قادر به پاسخگويي سؤالات بچه ها نبود، اعضايش او را همراهي و حمايت مي كرد تا پاسخي قانع كننده و درست پيدا كند. در اين روش توجه كلاس به يك فرد معطوف نمي شد و تنها فرد، مورد سؤال قرار نمي گرفت بلكه از گروه سؤال مي شد. همچنين در اين روش، هر گروه سعي مي كرد تا خلاقيت بيشتري در ساخت وسيله بخرج دهد و نيز مثال هاي متنوعي براي توضيح بهتر درس بكار برد تا بدين ترتيب توجه و تحسين ديگران را برانگيزد. بعدها موقع پرسش کلاسي از شاگردان متوجه شدم، مطالبي را که به طور عملي آموختند، خيلي راحت تر و کامل تر پاسخ مي گويند. اين روند چندين جلسه ادامه داشت گاهي اوقات که فراموش مي کردم تا طرح کلي وسيله مربوط به درس بعد را ارائه کنم، آنها با يادآوري موضوع از من مي خواستند که اين روش را ادامه دهم. حتي کلاس هاي ديگر هم مصرانه از من مي خواستند تا اين روش را برايشان اجرا کنم، اما من صبر کردم تا از نتيجه ي آن مطمئن شوم، بعد اين طرح را توسعه دهم. دانش آموزان فعال را تشويق کردم بعد اسامي بچه هايي که استعدادهاي هنري داشتند را به مدير دادم تا براي پرورش استعدادهاي آنها اقدامات لازم را انجام دهد.
گردآوري اطلاعات
به نظر مي رسد هيچ چيز گوياتر از شور و نشاط دانش آموزان در تأييد اثربخشي و کارايي اين روش نباشد, ولي براي اين که مطمئن شوم روش به کار گرفته شده مؤثر بوده است يا نه تصميم گرفتم اطلاعات عيني تري جمع آوري کنم، که به شرح زير است:
1-
مقايسه نمرات کلاسي دانش آموزان،( قبل و بعد از به کار گيري اين روش) حاکي از مثبت بودن آن بود.
2-
نفرات اول تا سوم مسابقه آموزشگاهي، که بين 4 کلاس برگزار کرده بودم، همگي از کلاس سوم 2 بودند.( همچنين ميانگين معدل آنها در اين مسابقه بالاتر بود).
3-
مقايسه نمرات نوبت اول اين کلاس با کلاسهاي ديگر، باز تأييدي بود بر اثر بخشي اين روش.
4-
...
مبلغ قابل پرداخت 16,000 تومان
وای فای خودتو ضد هک کن! در این مطلب قرار است به شما روش های ویژه و کارآمدی رو آموزش بدیم تا به وسیله ی آن امنیت حداکثری WI FI خود را تامین کنید. این روش ها کاملا عملی و تست شده هستن و برای راحتی شما به صورت ویدیو با زبان فارسی می باشند. در ادامه این مطلب با ما همراه ... ...
به نام خدا 1404 / 2025با سلام و درود خدمت نوازندگان عزیز فول ست جدید کردی ۲.۴ ـ ۶.۸ برای سیستم عامل اندروید و ویندوز منتشر شد ,ریتم و ساز ها تماما کوانتایز شده وباکیفیت 2025درام کیت ها دست و ساز و تبدیلی از ارنجر های روز شرکت کرگ pa4x و pa5xریتم ها فول پد با امکان اضاف و ... ...
کتاب «نیکسرشت: راهنمای تبدیلشدن به والدی که میخواهید باشید» نوشتهی بکی کندی، یک راهنمای عملی و الهامبخش برای والدین است که بهدنبال بهبود رابطهی خود با فرزندانشان و پرورش کودکان سالم و خوشحال هستند. این کتاب با رویکردی مثبت و همدلانه، به والدین کمک میکند تا بر ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
کتاب حل المسائل و پاسخنامه شیمی عمومی سیلبربرگ شامل 350 صفحه ... ...
عنوان پاورپوینت درسی:دانلود پاورپوینت انقلاب اسلامی درس 10 تاریخ دوازدهم انسانیفرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 45منطبق با مطالب و رئوس کتاب درسی قسمتی از متن: زمینه های سلطۀ آمریکا بر ایران در سال های پس از کودتای 28مرداد 1332تا اوایل دهه1340 دولت آمریکا با وادار کردن ... ...
پاورپوینت درس پنجم اندیشه اسلامی(1) صفات خدا فرمت فایل : pptx قابل ویرایش تعداد اسلاید : 50 ویژگی فایل : این پاورپوینت شامل تمامی متن درس به همراه فعالیت ها و پژوهش ها و ... می باشد. این پاورپوینت منطبق با اخرین تغییرات کتاب با استفاده از افکت ها ، تصاویر و شکل های ... ...
نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 22 اسلاید قسمتی از متن پاورپوینت: هر کدام جای خود (2) فصل سیزدهم درس در یک نگاه انواع جانوران مهره دار: جانورانی هستند که در بدن خود ستون مهره دارند مانند ماهی، گوسفند، عقاب و مار. بی مهره: ... ...
عنوان پاورپوینت: پاورپوینت پته دوزی فرهنگ و هنر پایه نهم فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 15 پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی فونت های استاندارد و بک گراندهای متنوع و زیبا متناسب با بجث ... ...
عنوان: دانلود پاورپوینت نشانه های ملی ما درس بیستم مطالعات اجتماعی پایه چهارم دبستان فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 14 قسمتی از متن: کشور ایران در نیم کره جنوبی کره زمین و در قاره آسیا قرار دارد. جمعیت آن تقریباً 85 میلیون نفر ... ...
کتاب صوتی فوق العاده #موهبت_شگفت_انگیز_خشم نویسنده: دکتر #مارشال_روزنبرگ ترجمه : ندا رحیمیانسیامک رضیانی #معرفی_و_ارائه_کتاب درباره کتاب موهبت شگفتانگیز خشم وقتی در ارتباط بدون خشونت صحبت از این میشود که همه را دوست بداریم و به همه محبت کنیم، منظور از «همه»، ... ...
نوع فایل: pdf & power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها: 27 اسلاید ویدئو اسلایدهایی از پاورپوینت آمادگی دفاعی پایه دهم (کلیه رشته ها) تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده ... ...
این فایل پاسخ تمامی سوالات مبحث قلمرو دین (آشنایی با اندیشه اسلامی 2 بخش دوم) می باشد. تعداد جلسات : 6 فایل منطبق با اخرین تغییرات سوالات می باشد و با استفاده از آن نمره 20 را در همه جلسات این آزمون کسب خواهید کرد . ... ...
"آدمی یک تاریخ نوید بخش.pdf" نه تنها به تجزیه و تحلیل تاریخ انسانی میپردازد، بلکه امید و افقهای جدیدی را برای آینده ترسیم میکند. این اثر ارزشمند به خوانندگان یادآوری میکند که تاریخ نه تنها قصه گذشته است، بلکه درسهایی برای ساختن آیندهای روشنتر نیز ... ...
معرفی کتاب دانای اسرار اثر فاطمه موسوی کتاب حاضر مشتمل بر زندگی نامه علمی و عملی حضرت آقا سید موسی زرآبادی (1255 1313 ش) است. در این مسیر اسلاف و اجداد، فرزندان، مراتب علمی و اخلاقی، آثار، تربیت یافتگان و استادان علامه زرآبادی معرفی شده اند. همچنین به برخی از کرامات و ... ...
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت و نمونه سوال فصل سوم روان شناسی در قرآن می باشد. این فایل شامل 40 اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که ... ...
توضیحات : دانلود مباني نظري سبک های خلاقیت در 26 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. بخشی از متن : خلاقیت یکی از ویژگیها و صفات شناختی که در مباحث مختلف مورد توجه محققین و پژوهشگران قرار گرفته است ویژگی خلاقیت است با توجه به مشکلات مختلفی که دنیای امروز با آن دست به ... ...
عنوان پاورپوینت درسی: دانلود پاورپوینت خرمشهر در دامان میهن درس 24 مطالعات اجتماعی پایه ششم فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 15 قسمتی از متن: در جبهه ها، رزمندگان اسلام به دعا و راز و نیاز با خدا مشغول بودند و سخت می جنگیدند. آنها آماده ی ... ...
توضیحات : دانلود مبانی نظری سبک های تفکر در 23 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. بخشی از متن : سبک های تفکر تعریف تفکر و سبک های تفکر از زمان سقراط و ارسطو تا زمان حال دربارة تفکر و ماهیت و مراحل آن بحثهای زیادی به عمل آمده است. کتاب معروف « چگونه فکر میکنیم؟ » جریان ... ...
توضیحات : دانلود مبانی نظری و پیشینه نظری دلزدگی زوجین در زندگی زناشویی در 30 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. بخشی از متن : دلزدگی زناشویی: مفهوم دلزدگی زناشویی: دلزدگی زناشویی، وضعیت دردناک فرسودگی جسمی، عاطفی و روانی است که کسانی را که توقع دارند عشق رویارویی و ... ...
توضیحات : دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیقاتی مفهوم و ویژگی های مدیریت دانش (فصل2) در 60 صفحه قابل ویرایش در قالب Word . بخشی از متن : مقدمه امروزه یکی از با اهمیتترین سرمایههای یک سازمان، کارکنان هوشمند و با دانش آن هستند که با خلق فرآیندهای سازمانی نوین، ... ...
توضیحات: دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزه پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان (فصل دوم) در 34 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. بخشی از متن : مبانی نظری تحقیق انگيزش پيشرفت تحصيلي مقدمه سازه ي انگيزش پيشرفت تحصيلي در مدرسه به رفتارهايي كه به يادگيري پيشرفت مربوط است ، ... ...
توضیحات : دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش سبک زندگی و ادراک خداوند (فصل دوم) 34 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. بخشی از متن : مبانی نظری سبک زندگی سبک زندگی درعصر جدید که دوران ما بعد سنتی است در برابر شکلهاي نوین تجربه باواسطه ،هویت شخصی به صورت رفتارهایی جلوه گر ... ...
توضیحات : دانلود مباني نظري مفهوم استرس والدگری 37 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. بخشی از متن: استرس والدگری: تولد فرزند یک تغییر بزرگی در زندگی والدین است که بدنبال خود استرس خاصی به عنوان استرس والدگری به همراه دارد.ثابت شده است که نوع استرس نقش والد گری از سایر ... ...
توضیحات : دانلود مباني نظري سوء مصرف مواد 44 صفحه در قالب Word قابل ویرایش. بخشی از متن : تاریخچه گروه درمانی در آغاز قرن بیستم، بیماری سل یک بیماری اپیدمیک بود. جوزف پرات[1] انترن بیمارستان ایالتی بوستون در پی پاسخ به این سوال که آیا بیماران وقتی فرصت ارتباط و تبادل ... ...